The Silver Studio, a space of architectural excess, is a place for self exposure and self reflection. Its perfectly superficial gleaming veneer dissolves all geometric references within the space while containing architectural study models in itself. As a part of the Städelschule ’s theme of Interiority, the silver studio is a condition saturated with architectural, social, political and philosophical nuances. A project of an interiority expression, the studio opened to the citizens of Frankfurt during the annual open day as an interior suspended in time and space, under the guidance of Thomas Bayrle’s students Sebastian Stöhrer and Stefan Wieland.

 

silver studio

 an installation at städelschule

frankfurt 2013

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now